domingo, 14 de junio de 2020

18 de juny Dia de la Gastronomia sostenible






Què és el Malbaratament d'aliments?

Llençar menjar, això és básicament el malbaratament alimentari. 

A Catalunya, l’objectiu del Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya (PRECAT20) és reduir per a l’any 2020 un 50% el malbaratament alimentari respecte dels nivells del 2010.

A nivell particular podem millorar una sèrie d’hàbits per tal de reduir el menjar que llencem. L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària posa a la nostra disposició informació divulgativa per tal de facilitar-nos l’estalvi a casa. Feu clic AQUÍ per accedir als consells que ens donen a partir del títol “No Malbaratis Aliments” 





També podeu descarregar-vos un Joc de la Oca!

I per últim us deixem més consells per aplicar a la cuina!! Si cliqueu a la imatge teniu una web amb més informació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario